Sønderjydsk Fodbolddommerklub
Jonas_3

Kære reader

En ny sæson står snart for døren og vi håber naturligvis du har brugt vinteren fornuftigt, såsom at holde sig ajour med det nye lovstof eller få opsummeret paragrafferne i fodboldloven. Den fysiske form har man jo naturlivis sørget for at holde ved lige :-). Til information, så er der ingen "opstartsmøder" (obligatorisk teorigennemgang) før sommer, ligesom den teoretiske- og fysiske test også er flyttet til afholdelse inden efterårssæsonen.

Hvis du allerede har tilmeldt dig, så kan du se bort fra denne reminder, ellers vil vi lige minde dig om vores samling i Rødekro den 22. marts., hvor temaet er "Fodboldloven i praksis". Tilmelding foregår via linket herunder.
Vi har desværre erfaret at flere klubber/foreninger/centre kontakter vores dommere direkte, med forespørgsel på at dømme træningskampe for nogle hold. Vi må på det kraftigste indskærpe, at dette ikke er tilladt. Vi må udelukkende dømme kampe påsat af DBU Jyllands dommerpåsætter (eller dommervagten). Så skulle i få spørgsmålet derude fra nogle klubber, så er jeres eneste svar "nej, men i kan kontakte DBU Jylland for påsætning af dommer". Så bestyrelsen håber hermed budskabet er bredt ud.
bWFnYXppbmUvc3RvcGhhbmQuanBn
Rigtig god forårssæson derude.
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet