Sønderjydsk Fodbolddommerklub
vildbjerg_optog

Kære reader

Traditionen tro, så afholdes der Vildbjerg Cup i uge 30 og i samme uge ligger også Dana Cup i Hjørring. Det er en uge som for mange ligger midt i sommerferie og dermed i sig selv også en stor udfordring for at skaffe dommere nok til begge stævner.
Om Vildbjerg Cup:
Vildbjerg Cup er en international fodboldturnering for piger og drenge i alderen 7-17 år.
Historien strækker sig helt tilbage til 1979 og Vildbjerg Cup afvikles derfor i 2022 for 42. gang (aflyst i 2020 og 2021 pga. COVID-19). I 2019 havde vi besøg af 715 hold, ca. 10.000 spillere, ledere og trænere og derudover var der ca. 10.000 forældre, søskende og andre supportere indkvarteret på Vildbjerg Cups campingpladser og på hoteller og vandrerhjem i lokalområdet. Dette gør Vildbjerg Cup til en af Europas største fodboldturneringer for ungdomshold og til et at de allerstørste idrætsarrangementer i Danmark.

Fodboldspillet er i højsædet, men det sociale og de mange forskellige fritidsaktiviter vægter også højt. Kampene afvikles på Danmarks vel nok bedste fodboldbaner ved Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. I løbet af de fire dage, afvikles der over 2.000 fodboldkampe på 44 fantastisk velholdte græsbaner og alle kampe dømmes af veluddannede fodbolddommere fra hele Danmark og flere andre lande.

Den internationale stemning indbyder til samvær mellem kampene, hyggelige stunder på campingpladserne, sjov og leg i svømmehallen, i Hop & Rul legelandet og på Eventpladsen, samt en kæmpe fest til det store Open Air diskotek. Her skabes nye venskaber og giver deltagerne lyst til at komme igen år efter år!

Dommerne tilbydes mulighed for gratis overnatning i dommerCAMP (Tilmelding udsendes i mail efter tilmeldingsfristen). Overnattende dommere har desuden mulighed for gratis stævnefortæring. Det er ikke muligt at leje campingvogne administreret af Vildbjerg Cup, men der er et begrænset antal små 2 personers telte til leje for 150 kr. pr. person i egen sovekabine. Der opstilles et dommertelt til socialt samvær. Da 11-mandskampene udgør under 1/3 af stævnets kampe, opfordres dommerne til at tilmelde sig flere spilleformer (8- og/eller 5-mands). Forudsætning: Dommere skal have deltaget i obligatorisk teorigennemgang 2021 og linjedommere skal være indplaceret som ld. Den enkelte dommers samlede skattefri kørselsgodtgørelse under stævnet beregnes således: 0 - 140 km udbetales 3,51 kr. pr. km (100%) 141 - 280 km udbetales 1,76 kr. pr. km (50%) Over 280 km udbetales 0,88 kr. pr. km (25%) Kampene afvikles fra torsdag midt på eftermiddagen til søndag middag.

Hvis du ønsker, at dømmer til Vilbjerg Cup, så kan du tilmelde dig direkte på dbunet, ved at trykke på linket herunder.
Pft; Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet