Sønderjydsk Fodbolddommerklub
Sommerferie

Kære reader

Forårssæsonen er for de flestes vedkommende slut og i disse dage bliver de sidste JM finalekampe spillet. Snart står sommerferien for døren og du har om nogen fortjent et afbræk i din dommergerning. Tak for din indsats i foråret og nyd ny sommeren maksimalt med dem du holder af, hvor end turen nu går hen.

Det første af to "obligatorisk teorigennemgang" har været afholdt og i går den 21. juni var der fysisk test i Rødekro for indplacerede dommer som havde tilmeldt sig. Nåede du af gode grunde ikke dette, så er der er ny chance efter ferien igen. For at komme i betragtning til at dømme i efteråret, så skal du have deltaget i "obligatorisk teorigennemgang" som afholdes den 9. august i Rødekro. Se mere om tilmelding ved at trykke på knappen herunder.

For indplacerede dommere der ikke fik løbet fysisk test, så er der også her en ny chance efter ferien. Udviklere og alle indplacerede dommere, samt nye S3 dommere skal også op til teoretisk test. Læs mere om hvordan tilmelding foregår herunder.

OPEN NORDIC CUP 2022

Open Nordic Cup 2022
Kvindernes A-landshold er ved at forberede sig til sommeren EM i England, men kvindernes U16 ungdomslandshold er også i gang med at forberede sig til Open Nordic Cup i Norge i starten af juli. Her vil Sønderjydsk Fodbolddommerklub på en måde også være repræsenteret. Da én enkelt dommer er udtaget og skal styre slagets gang i minimum 3 landskampe. Hvis ikke du ved hvem den heldige er, så læs mere ved at trykke på billedet herover.
Du ønskes en rigtig god sommerferie.
Mvh.; Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet