Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Kære reader

Efter en god lang sommerferie - som vi håber i har nydt i fulde drag - kommer efterårssæsonen. Efteråret sniger sig stille ind på os og man kan allerede begynde at ane aftnerne bliver kortere. Solen går tidligere ned og mørket bryder tidligere frem, således kommer snart også flere weekendkampe. Utroligt så hurtigt tiden går. Vi har i bestyrelsen arbejdet utroligt meget på at skrue nogle interessante, spændende og ikke mindst teoretiske arrangementer sammen. Derfor vil vi lige benytte lejligheden til at reklamere for nogle af dem herunder.

INTERNATIONALT FODBOLD

Jans_Corner_teaser
Kom og hør Jan Carlsen (DBU's lovfortolker, superligaobservatør, Eliteinstruktør, ja manden har mange kasketter) fortælle om fodboldloven på en ny og interessant måde. Jan tager naturligvis udgangspunkt i fodboldloven, men sætter en ny dimension på, hvor han krydrer det med masser af videoklip og anekdoter fra internationalt fodbold. Vi kan garantere for, at dette bliver et arrangement bliver alt det du gerne vil høre. Vi afholder dette arrangement i Stubbæk Forsamlingshus og her vil der være begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en plads, så skynd dig ind og tilmeld dig. Vi lukker for tilmeldingen når grænsen er nået. Tilmeld dig herunder

TEORIMESTERSKAB 22/23

Teorimesterskab_2022
Sønderjydsk fodbolddommerklub afholder "teorimesterskab" i fodboldlovens paragraffer. Vi starter med lidt hygge og socialt samvær, samt noget godt til ganen og maven. Herefter går vi til den sjove del, hvor du kan teste dig selv på fodboldloven 22/23. Tænker du det er "piece of cake" og du er bedrevidende, så tilmeld dig arrangementet, hvor der er fede præmier på højkant til nummer 1, 2 og 3. Og skulle du være så heldig at gå derfra som vinder, så kan vi love dig for, at du ikke bliver skuffet over gevinsten. Skynd dig at tilmelde dig herunder

ANEKDOTER FRA EN TOPDOMMER

Vi få besøg fra den tidligere topdommer Kim Milton, som vil underholde os med en masse anekdoter fra hans lange karriere. Kim holder foredrag omkring hans rejse fra hans spæde dommerstart da han var 15 år og indtil han stoppede som topdommer i 2006. Et hav af superligakampe, 154 landskampe og 53 UEFA Champions League kampe blev det til. Hvem husker ikke den famøse udvisning af David Beckham under VM i 1998. Skynd dig at tilmelde dig arrangementet herunder, da der også her vil være begrænsede antal pladser. Vi lukker tilmeldingen når antallet er nået.
Kim_1

DØDSFALD - MINDEORD

Skærmbillede 2022-08-25 kl. 18.03.59
Mindeord Knud Erik Nyby

Sønderjydsk Fodbolddommerklub modtog den 25. august 2022 den sørgelige besked, at Knud Erik Nyby var afgået ved døden. Knud Erik blev 72 år og var den sidste tid ramt af alvorlig sygdom. Knud Erik vil blive savnet i dommerklubben.
Knud Erik bisættes fra Broager Kirke torsdag den 1. september kl. 11:00
Læs mindeord på dommerklubbens hjemmeside ved at trykke herunder.
Æret være Knud Eriks minde.

Bestyrelsen
Sønderjydsk Fodbolddommerklub
Mvh.; Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet