Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Kære reader

Så er der kun én uge til vi får besøg fra DBU's lovfortolker. Har du allerede tilmeldt, så se bort fra denne mail. Men vi vil blot minde jer om, at der stadig er pladser at få den 24. oktober. Vi har i bestyrelsen arbejdet utroligt meget på at skrue nogle interessante, spændende, sjove og ikke mindst teoretiske arrangementer sammen, til glæde for dig og på opfordring ved sidste generalforsamling. Vi kan se der samlet set er 23 tilmeldte til arrangementet (inkl. bestyrelse & gæstetaler). Det er under 1/5 af klubbens medlemmer. Derfor har vi lidt svært ved at forstå, hvad årsagen til dette "mandefald" kan være. SÅ KÆRE KOLLEGA/VEN/DOMMER, KOM NU UD AF BUSKEN OG FÅ DIG TILMELDT.

Du kan læse yderligere om efterårets arrangementer herunder. Vi vil utroligt gerne have fyldt lokalet op, så KOM NU, SKYND DIG ENDELIG AT FÅ DIG TILMELDT.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tilmelder dig eller ikke kan logge ind på hjemmesiden eller noget helt andet, så tag endelig fat i en fra bestyrelsen. De vil hellere end gerne hjælpe dig på vej. Du kan også blot ringe eller sende en sms til et bestyrelsesmedlem, så sørger de for at få dig tilmeldt. RING HELLERE ÈN GANG FOR MEGET, END ÈN GANG FOR LIDT.

INTERNATIONALT FODBOLD

Jans_Corner_teaser
Jan Carlsen som er DBU Lovfortolker, Superligaobservatør, Elite- og teoriinstruktør, ja manden har mange kasketter) kommer og fortæller om fodboldloven på en ny, sjov og spændende måde.

Jan tager naturligvis udgangspunkt i fodboldloven, men sætter en ny dimension på, hvor han krydrer det med masser spas, videoklip og anekdoter fra den internationale fodboldscene. Vi kan garantere for, at dette bliver et arrangement, bliver ét du sent vil glemme. Du får en pause fra fodbolden, men det gør dine lattermuskler ikke. Skynd dig at tilmelde dig herunder.

TEORIMESTERSKAB 22/23

Teorimesterskab_2022
Som noget nyt indfører Sønderjydsk Fodbolddommerklub et årligt "teorimesterskab" i fodboldlovens paragraffer.

Vi starter med lidt hygge og socialt samvær, samt noget godt til ganen og maven. Herefter går vi til den sjove del, hvor du kan teste dig selv på fodboldloven 22/23.

Tænker du det er "PIECE OF CAKE" eller du er blot bedrevidende, så kom og bevis dit værd, ved at tilmelde dig arrangementet. Der vil nemlig være fede præmier på højkant til nummer 1, 2 og 3. Og skulle du være så heldig at gå derfra som vinder, så kan vi love dig for, at du ikke bliver skuffet over gevinsten. Skynd dig at tilmelde dig herunder.

ANEKDOTER FRA EN TOPDOMMER

I starten af 2023 får vi besøg af den tidligere topdommer Kim Milton Nielsen, som vil underholde os med en masse anekdoter fra hans lange karriere. Kim holder foredrag omkring hans rejse fra hans spæde dommerstart da han var 15 år og indtil han stoppede som topdommer i 2006.

Et hav af superligakampe, 154 landskampe og 53 UEFA Champions League kampe blev det til og her skal vi høre Kim fortælle om alle sjove og mindre sjove oplevelser. Hvem husker ikke den famøse udvisning af David Beckham under VM i 1998 eller Wayne Rooney som i 2005 i gruppespils kampen mod Villarreal, som modtog sin 2. advarsel på besynderlig vis.

Skynd dig at tilmelde dig arrangementet herunder, det bliver med statsgaranti et arrangement du sent vil glemme. Der er begrænsede antal pladser. Vi lukker tilmeldingen når antallet er nået.
Kim_1
Pft. Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet