Sønderjydsk Fodbolddommerklub
DSC_0646_1000x250

Kære reader

Er du til udfordringer, spænding, nye oplevelser, natur, konkurrencer, mad og drikke og ikke mindst socialt samvær med dine dommerkollegaer i Sønderjydsk Fodbolddommerklub, så har du nu chancen. Vi arrangerer et arrangement den 20. maj, hvor alle kan være med, da vi har lavet en aftale med Highpark Sønderjylland / Pandekagehuset i Genner med aktiviteter hvor alle kan deltage. Tilmeld dig og læs mere om arrangementet ved at trykke på knappen herunder.
DSC_0547
Genner-Hoel-Adventure-Minigolf

Aktiviteter

Hold stærkt øje med vores arrangementskalender, hvor vi er gået i planlægningsmode til fede og interessante arrangementer senere på året. Nærmere betegnet har vi et meget interessant og stort foredrag den 24. Oktober, som omhandler "Internationalt Fodbold" og anekdoter herfra, sammen med en masse teori forud for VM2022. Så sæt allerede nu X i kalenderen.
For de som elsker fodboldloven, paragraffer og forvaltningen heraf, så glæd jer til at arrangement i november, hvor vi nørder lidt med teorien og kårer Sønderjydsk Fodbolddommerklubs egen "stormester"
Pft; Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet