Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Kære reader

Har du allerede tilmeldt dig vores teorimesterskab, så kan du se bort fra denne mail. Hvis ikke, så skynd dig endelig at få dig tilmeldt. Der er "kun" én uge til, at vi kårer dette års teorimester og vinderen - samt de to opløbere - kan se frem til nogle fantastiske præmier.

Se mere herunder...!
Teorimesterskab_2022
Den 23. november afholdes der teorimesterskab i Sønderjydsk Fodbolddommerklub. Det bliver et årligt tilbagevende begivenhed i alle fodboldlovens paragraffer. Tænker du, at fodboldloven er "PIECE OF CAKE" eller er du blot bedrevidende, så kom endelig og bevis dit værd, ved at tilmelde dig dette arrangement. Der vil være utroligt fede præmier på højkant til nummer både første-, anden- og tredjepladsen. Og skulle du være så heldig at gå derfra som vinder, så kan vi love dig for, at du ikke bliver skuffet over gevinsten.

Vi starter med lidt hygge og socialt samvær, samt noget godt til ganen og maven. Derefter går vi til den lidt mere alvorlige del, hvor du kan teste dig selv på fodboldloven 22/23. Så skynd dig at tilmelde dig herunder.
Pft. Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet