Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Kære reader

Først og fremmest ønskes du et rigtig godt nytår. Dernæst, så er dette blot en reminder på, at forårets arrangementer nu er lagt ind i kalenderen. Så hvis du ikke allerede er tilmeldt, så skynd dig in og få det gjort. Så alle arrangementer ved at trykke på knappen herunder.

Generalforsamling 2023

Husk at få dig meldt til vores generalforsamling 2023 - hvis du da ikke allerede er tilmeldt. Det foregår mandag den 30. januar 2023 kl. 19.00 på Ravsted Forsamlingsgård. Forud for generalforsamlingen er der fællesspisning som starter kl. 18:00. Tilmelding er nødvendigt og foregår igennem tilmeldingsformular i arrangementskalenderen eller også kan du trykke på billedet herunder, så bliver du ledt direkte til tilmeldingsformularen.
Tilmelding til Generalforsamling 2023

Anekdoter fra en topdommer

Husk også vores arrangement den 19. januar, hvor Kim Milton Nielsen kommer og fortæller om hans “opvækst” inden for dommerverdenen og hvordan hans vej til topfodbold har været. Han fortæller samtidig en masse anekdoter fra han mange internationale kampe rundt om i verdenen. Hvem husker ikke David Beckham’s udvisning under VM i 1998 eller Wayne Rooney som blev udvist i en Champions League kamp mod Villarreal i 2005. Kim Milton har oplevet mangt og meget. Det vil han fortælle om på et foredrag i Sønderjydsk Fodbolddommerklub.
Kim_1
Pft. Sønderjydsk Fodbolddommerklub
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet