Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Kære reader

Sommeren med sin lange pause nærmer sig. Det betyder dog ikke, at vi har fri, for vi har et stort arrangement foran os, om det er som dommer eller tilskuer. Læs mere herunder.

Løbetest var en kæmpe succes
I tirsdags holdt vi vores første fysisk test i Rødekro. Vi er glade for at alle der deltog bestod testen uden problemer og vi har de første dommere som er indplaceret klar til efteråret. Har du ikke løbet test endnu, husk at tilmelde dig i DBUnet. Den næste fysiske test foregår d. 6. August i Rødekro kl. 18.00, husk nu at få jer tilmeldt så i ikke skal ud at køre langt.
Kan du ikke deltage i Rødekro, finder du flere muligheder i kursus-oversigten, bl.a. Esbjerg og Kolding.

Husk at tilmelde dig til den obligatoriske teorigennemgang
På mandag holder vi vores første obligatoriske teorigennemgang og det er fuldstændig udsolgt. HUSK: Du skal have deltaget i en gennemgang for du kan dømme i efteråret! Næste teoriegennemgang finder sted i Rødekro d. 13. August kl 18:30, tilmelding igen via DBUnet. Lige nu har vi 23 ledige pladser tilbage. Kan du ikke deltage, har du mulighed igen, at tage kurset online. Alle detaljer finder du i DBUnet.


Vi har en EM i Nord- og Sydslesvig!
Om tre dage starter det store Europamesterskab i vores naboland og de rød-hvide er så klar! Det skal vi dog også være! I Nord- og Sydslesvig har vi EUROPEADA, Europamesterskab af de officiel anerkendte mindretals-befolkninger i Europa. Spillesteder i Danmark er Sønderborg, Kruså, Aabenraa og Tønder.
Og det betyder: Nogle af jer kan komme ud at dømme internationalt. DBU står for påsætning af kampe på dansk grund og er i dialog med DFB, om man kan udveksle dommere hen over grænsen.
Kravet for at dømme er indplacering i JS (fløjte og flag), så hvis du er indplaceret i JS og har tid mellem d. 30. juni og 6 juli så er det måske dig der skal afsted. Kampene spilles kl. 11.00, 15.00 og 17.30 mandag til fredag, undtagen onsdag. Husk afbud hvis du tager på ferie.
Kampprogrammet findes på Europeadas hjemmeside under "Teams & Groups".
Kom gerne alle dommere i som tilskuer til de mange kampe og se dine kollegaer dømme internationalt!
Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer med afslapning og godt vejr, sådan at vi er klar med fløjten til august.
dfu-logo-01-main
facebook website email 
Email Marketing Powered by MailPoet