Gå til hovedindhold
Landspokalfinalen

Landspokalfinalen 2010

Ved 30-06-2010august 6th, 2021Ingen Kommentarer

Landspokalfinalen 2010

På generalforsamlingen i januar måned havde jeg den store ære at få tildelt dette års tur til Landspokalfinalen i Parken Kr. Himmelfartsdag, som i år faldt den 13. maj.
Ingen anede på daværende tidspunkt, hvilke 2 hold der skulle mødes i finalen, men SønderjyskE var da stadig med, så det kunne da være spændende, hvis…………. Sådan skulle det dog ikke gå, så finaleholdene blev FC Midtjylland mod FC Nordsjælland.

Turen derover startede onsdag den 12. maj kl. 18.00. 1. stop på rejsen var afviklingen af en superveteran-kamp i Løjt kl. 19.00.
Allerede ved ankomsten til Løjt Arena anede jeg, at noget stort var under opsejling. Formanden for dommerklubben i egen høje person tog venligt imod mig og viste mig vejen til omklædningsrummet.
Da jeg efter kampen kom tilbage til omklædningsrummet gjorde jeg store øjne. Et eller andet var placeret oven på min taske. Ved nærmere eftersyn viste det sig at være ca. 2 kg. blandet slik påklæbet en seddel hvorpå der stod: ”God tur til parken”.
Herefter gik turen til Rødekro station, hvor der var afgang mod hovedstaden 20.45.

Det kan man da sige var en god optakt til turen.

Således godt forædt ankom jeg til Kastrup ca. midnat og indlogerede mig hos min broder, som er bosiddende der. Som kompensation for kost og logi, havde jeg inviteret ham med til kampen, så sidst på eftermiddagen om torsdagen, bevægede vi os mod Parken. Desværre nåede vi ikke ind til finalen mellem damerne, som blev spillet umiddelbar inden herrefinalen……..

Kampen stod – som skrevet – mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland og endte fuldt fortjent med en sejr til FC Nordsjælland. Kampens dommer var Nicolai Vollquarts. Her er det så man plejer at skrive at han dømte fremragende. Det gjorde han såmænd også. Selv om jeg kun skulle se fodbold, kunne udviklerblikket jo ikke undgå at dukke op med jævne mellemrum, og der var – efter min vurdering – et helt klart udviklingspunkt, som der skal arbejdes videre med (hvis han kan nå at lære det, da han falder for aldersgrænsen til nytår), og det er hans placering. Han havde – stadig efter min vurdering – totalt misforstået begrebet ”det omvendte S”. I flere tilfælde var han endog uden for banen !!!!!!!!!!!!

Nå, nu kan det jo også være mig, der er forkert på den. (har aldrig været særlig begejstret for denne placeringsform !!!!!!!!!!!!!).

Efter en god middag, en Tivolitur og en god nats søvn, gik turen fredag tilbage til det sønderjydske. En oplevelse rigere.

Sluttelig en stor tak til bestyrelsen for, at de netop valgte mig til turen.

Venlig hilsen

Knud Erik Nyby