Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Årets breddedommer i Region 4

Ved 19-11-2021marts 27th, 2022Ingen Kommentarer

“Tak” er kun et fattigt ord, for jeg er oprigtigt glad og stolt over den her.

For 2-3 år siden kunne jeg ha’ svoret, at jeg aldrig ville dømme seniorfodbold – af den simple grund, at jeg var sikker på, at det var alt for svært for mig. Dengang fik Holger, Claus og senere hen også Tore, heldigvis overbevist mig om, at jeg faktisk godt kan finde ud af at fløjte et frispark.

Sidenhen har det taget fart og jeg er kommet med i RTG samt oplevet det store fælleskab der er i både dommerklubben og 4’er banden, samt hos de kvindelige dommere, som bare alene på det her halve år, har været fantastisk lærerigt for mig.

Rejsen er kun lige begyndt og jeg glæder mig til flere fantastiske oplevelser i forbindelse med dommergerningen.

Tusind tak for tilliden og prisen.

Mvh. Julie

Læs DBU Jylland’s pressemeddelelse her: Julie – Årets breddedommer i Region 4

Skriv en kommentar