Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Fra Paradise Beach til Oslo…

Ved 13-01-2022marts 27th, 2022Ingen Kommentarer

Det var engang en….., Dette er starten på en H.C. Andersens fortælling. Og en historie har vi alle sammen.

Sådan en historie er Jonas Rossen et godt bud på. Jonas Rossen – drengen fra Varde – som tilbage i 2010 deltog i TV3’s Paradise Hotel i Mexico. For ham var dette en stor oplevelse, men hverdagen skulle vise sig, at være hård ved den unge dreng og fodbolden skulle vise sig, at være hans redningsplanke og vejen ud af et misbrug. Jonas har efterfølgende lavet flere foredrag omkring “Vejen ud af misbrug”.

Jonas startede sin aktive dommerkarriere tilbage i 2013 og herefter tog det fart. Jonas avancerede hurtigt til fodboldens 2. division, men efter Jonas’s eget valg indstillede han alt fodbold tilbage i starten af 2021. Men heldigvis kun for en kort stund. Jonas tørner nu ud i Jyllandsserien og i Futsal-ligaen, hvor Jonas nu er udtaget til et udvekslingsstævne med andre norske Futsal dommere, som vil foregå over 2 weekender med kampe i Oslo den 5. og 6. februar. Og derefter i København den 26. og 27. februar

Stort tillykke med udtagelsen Jonas, og fra Sønderjydsk Fodbolddommerklub ønsker vi dig al mulig held og lykke med opgaverne.

Skriv en kommentar