Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Teorimesterskab 2022

Den 23/11-2022 afholdte Sønderjydsk Fodbolddommerklub teorimesterskab i fodboldloven 22/23. Der var fede præmier til de 3 vindere og 1. pladsen blev en del overrasket over den fine præmie der blev givet. Det og meget mere kan du læse om herunder.

Vi startede med noget godt at spise og en god snak henover bordet, samtidig med at VM kampen Spanien vs. Costa Rica kørte på storskærmen. Menuen stod på “Bøf m. bløde løg” og andet godt tilbehør. Og alle deltagere kunne samtykkende sige, at der var rigeligt af det.

Efter den værste sult var blevet stillet, skulle deltagerne nu til den “sjove” del og programmet, nemlig selve teoritesten. Det foregik på samme måde som i grundskolen, hvor der blev udleveret at sæt spørgsmål til alle deltagere. Spørgsmålene var udarbejdet af selveste lovfortolker Jan Carlsen, ligesom han også havde de rigtige resultater med til spørgsmålene. 35 spørgsmål skulle besvares med 1, X eller 2.

Efter testen blev besvarelserne gennemgået og resultatet skrevet ned for hver deltager. Vi gennemgik i plenum alle spørgsmål og fik en god og konstruktiv snak ud fra de besvarelserne der nu var blevet lavet. Så kunne deltagerne allerede herefter se deres egen rigtige “score”, men ikke hvad de øvrige havde gættet.

Det ledte os selvfølgelig til selve præmieoverrækkelsen, hvor de fede præmier lå og ventede. For alle deltagere kan det nævnes, at der ikke var langt fra bund til top, men som i alt andet sport skal der jo udråbes en vinder. Her blev testen vundet af selveste Lars Toldbod, skarpt forfulgt af Julie Alsbo Pryds Thomsen og på tredje pladsen kom Marius Wessel fint i mål.

Til 1. pladsen var der – udover en vandrepokal – en pokal til ejendom, én falske rødvin, samt 2 billetter til Sydbank Pokalfinalen den 18. maj 2023 på Brøndby Stadion.

2. pladsen løb af med en pokal til ejendom, samt 2 fantastiske flasker rødvin.

3. pladsen løb af med en pokal til ejendom, samt 1 fantastisk flaske rødvin.

Efter præmieoverrækkelsen var der atter VM fodbold på programmet, hvor Belgien skulle møde Canada. Denne kamp blev nydt på storskærmen til en “fyraftensøl” og alle deltagere syntes det havde været et fantastisk arrangement, som fortjener stor ros. Bestyrelsen tager dette til efterretning én ting er helt sikkert, teorimesterskab 2023 er født og mere info følger næste år.

Tak for opbakningen til samtlige deltagere, som kunne supplere med, at sådan en aften er virkelig værd at deltage i. Og som én af deltagerne nævnte, så bliver man absolut ikke mindre klog af at deltage. Tværtimod kan det forbedre dine egenskaber som dommer ude på banen, når du samtidig er skarp på teorien.

Var du forhindret i at deltage eller af én eller anden grund ikke var med, så kan du selv prøve kræfter med teoritesten 2022 ved at følge dette link: Tryk her for at teste din viden

Skriv en kommentar