Gå til hovedindhold
Landspokalfinalen

Landspokalfinalen 2008

Ved 30-06-2008august 30th, 2021Ingen Kommentarer

Billetterne til Parken var ankommet på min adresse, billetterne til toget var arrangeret og vejret var i topklasse fra morgenstunden.
Dagen begyndte i Haderslev, hvor morgenbrødet blev købt hos Skallebæk Bageri derefter var der afgang fra Vojens kl. 7.02.

Vi nåede Københavns Hovedbanegård ved 10 tiden, derfra tog vi den på gå ben nedad strøget til Nyhavn og videre til Parken.

Nu er jeg klar til den store dag i Parken..

Når man har chancen for en tur i Parken for se pokalfinalen, kan det jo ikke være bedre når SønderjyskEs damer spiller i den lille finale.
Kampen SønderjyskE – Fortuna Hjørring stod til, at blive spændende da de indbyrdes opgør i ligaen havde været jævnbyrdige. Vejret var nu ikke for godt i denne kamp, det regnede lidt. Sådan et vejr skal nu ikke ødelægge dagen så der blev lige investeret i lidt regntøj – hi hi.
SønderjyskE tabte 4-0

Til dagen i dag, havde Keld og jeg fået en aftale med Kelds niece som bor i København og tidligere har spillet for SønderjyskE.

Inden det store slag mellem Brøndby og Esbjerg er der en tiltrængt pause til indtagelse af mad og drikke.

Efter lidt mad skal man jo slappe af, så vi sidder os lige godt tilrette på vore pladser. Herfra kan vi nyde stemningen som er kommet imens vi var væk. Supporterne fra begge klubber er kommet til Parken.

Regntøjet var desværre købt forgæves, da der har været tørt og pænt resten af dagen. Efter kampen fulgte vi en flok glade Brøndby tilhængere og de knap så glade Esbjerg tilhængere ind mod centrum, der var ingen ballade, dejligt.

Efter kampen gik vi i Tivoli og fik en rigtig god middag og hyggede os. Der var fyldt med politi inde i Tivoli og jeg skulle vide hvorfor, så jeg spurgte en sød lyshåret kvindelig betjent. Hun sagde de var på skovtur, men det var fordi dronningen var på besøg.

Vi tog toget tilbage til det sønderjyske og var hjemme omkring midnat.

Jeg vil gerne sige tak til bestyrelsen for den fine tur det var en rigtig spændende oplevelse..

Venligst indsendt af Einar Jes Olesen