Gå til hovedindhold
Landspokalfinalen

Landspokalfinalen 2009

Ved 29-06-2009august 30th, 2021Ingen Kommentarer

Som det nok er de fleste bekendt fik jeg til min store overraske og glæde tildelt billetter til landspokal-finale. Disse skulle jeg så have overbragt til generalforsamlingen men der måtte jeg desværre melde forfald pga. influenza. Billetterne fik jeg så overrakt ved første opstartsmøde.
Så var det jo bare at vente til billetterne blev tilsendt fra DBU kort før kampen.

Da dagen oprandt viste det sig at DBU ved en fejl havde tilsendt 2 sæt billetter til kampen de ekstra billetter blev sendt i udbud og denne vandt Roland & Lone Katsch hvorefter Roland kontaktede os for at høre hvordan vi havde tænkt os med transporten? På dette tidspunkt havde vi forlængst sikret os orange billetter med DSB dette ville Roland så også forsøge og minsandten om det ikke lykkedes så vi sad faktisk lige ved siden af hinanden så var det jo bare om, at organisere den nødvendige proviant så som rundstykker, kaffe, slik, øl og vand vi skulle jo nødig gå sukkerkold på turen.

Konen og jeg havde valgt, at tage en overnatning i hovedstaden så vi fik et værelse på Nyhavn (man var vel i hovedstaden) helt nøjagtigt på Sømandshjemmet som er et ganske udmærket billigt hotel.

Sammen med Roland og Lone fik vi således en super-tur ud af det. Tak for det i to.

På turen blev det taget lidt billeder som følger herunder.

Venligst indsendt af Arno Kruse.

Skriv en kommentar