Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Bliv fodbolddommer

Ved 29-06-2021marts 27th, 2022Ingen Kommentarer

Overvejer du at uddanne dig som fodbolddommer?

Er du fyldt 15 år? Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? Og tiltaler det dig at skulle lede en fodboldkamp på en neutral, diskret og myndig måde?

Mangler du personlige udfordringer og spænding i fritiden med god løn, hvor du selv kan bestemme arbejdstid og mængde – Så bliv fodbolddommer!

Som dommer skal du kunne forstå lovtekster, vurdere situationer, være i stand til at fortolke dem og træffe en beslutning i et splitsekund.

Fodbolddommerhvervet giver dig oplevelser, socialt samvær og venner for livet. Og selvom mange ikke lige kan forestille sig det, så er det en enormt inspirerende og en givende hobby, som nogle endda ender med at dyrke på topplan. Men man skal jo starte et sted for at nå til tops.

Fordelene er mange: Uanset om du er studerende, pensionist eller midt imellem, kan du nyde godt af, at man ikke skal betale skat af dommergerningens “honorar” fordi det skattemæssigt er en omkostningsgodtgørelse.

Det tæller derfor ikke som reel indkomst, selvom beløbet kan løbe op i tusindvis af kroner hver måned, hvis man er flittig. Du kommer altså også i god form af at være dommer, selvom vi ikke altid har ry for at være de mest flittige på banen (men det hører vidst fortiden til). Vælger du at blive at blive fodbolddommer er det også starten på personlig udvikling for dig. Du vil løbende få feedback og vejledning på dit virke og dermed få værktøjer der helt sikkert kan overføres til erhvervslivet og stille dig bedre her.

Tilmeld dig dommer grundkurset, og vær klar til at tørne ud på en helt ny plads på banen – som fodbolddommer. De næste dommer grundkurser er planlagte og du kan se datoer, hvor de afholdes og tilmelde dig her: www.dbu.dk/uddannelse

Hør her, hvad Danmarks yngste dommer har at sige om dommergerningen

Se hvor du bliver dommer her

Til orientering får nyuddannede dommere, der melder sig ind i dommerklubben, et sæt dommertøj til kun Kr. 200,- DFU og THILE mærker udleveres gratis.

Er du medlem af en fodboldklub betaler de ofte for din uddannelse, så forhør dig endelig hos din fodboldklub

Læs mere om aktiviteterne i dommerklubben på: www.sonderjydsk-fodbolddommer.dk

Har du spørgsmål til dommeruddannelsen, tilmelding mm. så kontakt et medlem af bestyrelsen i Sønderjysk Fodbolddommerklub – vi hjælper dig gerne godt på vej!

Jens Biel – Mobil: 2675 8220

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen i Sønderjysk Fodbolddommerklub

Skriv en kommentar