Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Lokaldommer dømmer Landskamp

Ved 09-07-2021marts 27th, 2022Ingen Kommentarer

Efter Danmarks exit ved EM2020 (i 2021), var turen nu kommet til ungdomslandsholdene. U16 kvindelandshold deltager i disse dage ved Open Nordic Tournament og her er Sønderjydsk Fodbolddommerklub også repræsenteret.

Julie Alsbro Brink Pryds Thomsen var fredag den 9. juli i aktion på Aabenraa Stadion som havde lagt græs til landskampen mellem Danmark og Island. Julie assisterede på linjen for kampens hoveddommer Frida Mia Klarlund, sammen med Aidin Esmaeli som også har fået sin dommer opdragelse i Sønderjydsk Fodbolddommerklub.

Mandag den 12. juli er rollerne byttet lidt om, da Julie skal varetage opgaven som hoveddommer i Landskampen mellem Holland og Sverige. Her får hun hjælp på linjerne af hhv. Sidsel Fabricius Dall og Allan Staal. Kampen spilles kl. 12:30 på Vejen Stadion.

Vi ønsker Julie rigtig god kamp..!!!

Skriv en kommentar