Gå til hovedindhold
GeneralforsamlingNyheder

Generalforsamling 2024

Ved 13-12-2023maj 28th, 2024Ingen Kommentarer

Du indkaldes hermed til Sønderjydsk Fodbolddommerklub’s 81. ordinær generalforsamling mandag den 29. januar 2024 kl. 19.00 på Ravsted Forsamlingsgård. Tilmelding foregår igennem tilmeldingsformular i kalenderen eller du kan trykke på linket herunder.

Generalforsamling 2024

Dagsorden ifølge klubbens love.

Kom og hør hvordan året er gået, hvor der har været mange opgaver for bestyrelsen at tage fat i, det er her du kan gøre din indflydelse gældende. Husk ved tilmelding at ligge fravær ind på DBUnet.

Se dagsorden her

OBS…!!! Er du ikke medlem af Sønderjydsk Fodbolddommerklub og ønsker at deltage, så kan du tilmelde dig ved at sende en mail til info@sonderjydsk-fodbolddommer.dk med dit navn, e-mail, tilhørsforhold og den menu du ønsker forud for generalforsamlingen. Så vil du blive tilføjet listen over tilmeldte (du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftelse herpå).

Skriv en kommentar