Gå til hovedindhold

Mindeord Knud Jørgensen

Bestyrelsen har modtaget den triste besked, at vores mangeårige medlem Knud Jørgensen afgik ved døden den 13.12 2023. Knud blev 82 år.

Knud tog dommerkortet i 1963 og han kunne derfor have fejret 60 års jubilæum med os til generalforsamlingen den 29. januar 2024.

Det er nok især klubbens ældre medlemmer, der husker Knud og hans store engagement i klubbens arbejde. Knud var bestyrelsesmedlem i mange år.

Knuds store passion var bedømmergerningen (det, der nu hedder udvikler). hvor han var særdeles flittig. De fleste af klubbens medlemmer havde dengang fornøjelsen af Knuds store faglighed, som han med storlune delte ud af. De skriftlige bedømmelser var ofte krydret med skønne indledninger, mon ikke flere stadig kan huske bemærkningerne om de grønne enge, blomster og sol?

JFU (nuværende DBU Jylland) optog Knud i talentbedømmerkorpset. Eksamen som Unionsbedømmer blev også klaret i sikker stil, hvilket gjorde, at Knud i mange år bedømte dommere til og med Danmarksserien.

En alvorlig trafikulykke ændrede på Knuds liv. Heldigvis beholdt Knud interessen for dommerne. Jysk Fodbolddommer Union tildelte helt fortjent Knud Unionens sølvnål.

Knud ophørte som bedømmer, mens han var skarp og dygtig. En beslutning, der kun stod respekt om – selvom mange dommere gerne havde set ham fortsætte.

På den årlige generalforsamling mødte Knud altid op – og interessen for dommerklubben og også det mere landspolitiske dommerarbejde var mærkbart.

Vores tanker går til Knuds familie.

Æret være Knud Jørgensen’s  minde.

Bestyrelsen

Sønderjydsk Fodbolddommerklub

Skriv en kommentar