Gå til hovedindhold
Ungdomsprisen

Ungdomsprisen 2011

Ved 07-11-2011juni 30th, 2021Ingen Kommentarer

Datoen var 7/11/2011, klokkeslettet 17.15 og scenen var Haderslev Fodboldstadion. Tore ankom sammen med Kirsten 17.30 grundet trafikken. Dommerne ankom omkring samtidigt, og kvartetten denne aften bestod af den rutinerede Henrik Kragh, som skulle dirigere  tropperne med sin fløjte, mens han på linjerne fik hjælp af Lars Rix og  David Vang. 4. dommeren var den “lokale” Jørgen Nielsen fra  sydvestjysk dommerklub. Alle 4 var meget imødekomne, og en seriøsitet blandet med en god gang humor gjorde sig gældende gennem hele forløbet. Fra Sønderjyskes side var der styr på hele setup’et, og alt stod klar til kvartetten. Der blev serveret smørebrød inden kamp, og de besvarede glædeligt de spørgsmål, jeg skulle have. De kendte hinanden i forvejen, og stemningen var afslappet. De forlod os 45 min inden  kampstart, og vi fik os en solid ringrider med hele skidtet. Vi havde fundet pladser omkring mit på den ene sidetribune, og selvom vejret var en smule koldt, var der noget at varme sig på i 1. halvleg. De første 20 min skete der en del, dog var det mest på grund af manglende evner end flot spil. AGF kom foran 1-0 i 1. halvleg på en clearing, hvor ikke engang vores kasserer ville kunne have undgået at få den ekspederet ordentligt væk. Dernæst gravede århusianerne sig ned, og 2. halvleg var derfor en sørgelig affære, hvor det førende hold ikke ville spille fodbold, og hjemmeholdet ikke kunne. Der kom den følelse af fryd, da AGF’s destruktive tilgang til spillet blev straffet, da Kenneth Fabricius, som i øvrigt er et produkt af Skærbæks fodboldskole ligesom undertegnede, udlignede i overtiden. Efter kampens afslutning begav vi os ned i omklædningsrummet til kvartetten, hvor der herskede en god stemning. Udviklingen handlede langt mere om specifikke situationer frem for generelle ting, og det synes jeg, var den største forskel fra de udviklinger, jeg normalt deltager i. Præstationen havde hele vejen rundt været god, og noget andet iøjnefaldende var, da de fortalte hvor meget, de brugte deres head-set. Hermed er en opfordring bragt videre til dommerklubben til at investere i dem til alle kampe med trio. Udviklingen var desuden også en samtale frem for en udvikling, og alle havde noget at bidrage med hele vejen rundt. Dette fandt jeg meget konstruktivt, og jeg følte selv, at jeg fik meget ud af udviklingen. Desuden var der en computer til rådighed, hvis man ønskede at gense klip fra kampen. Henrik Kragh havde med en snilde som Odysseus ledet kampen fornuftigt, og men en fysisk form som var lig Achilleus’ var kampen i hus. Herefter var der mad i VIP loungen, og stemningen var god, og der blev snakket frem og tilbage, og kvartetten var også interesseret i min oplevelse, hvilket jeg fandt meget positivt. Alt i alt var det en god og lærerig aften på trods af en dårlig kamp. Jeg vil gerne takke Tore, kvartetten og ikke mindst Kirsten for en god aften.

Mvh. Tue Løvehjerte

Skriv en kommentar