Gå til hovedindhold
Landspokalfinalen

Landspokalfinalen 2012

Ved 30-06-2012juni 30th, 2021Ingen Kommentarer

Efter 25 års medlemskab af Sønderjydsk Fodbolddommerklub, fik jeg til min store overraskelse og glæde tildelt 2 billetter til Landspokalfinalen i Parken Kristi himmelfartsdag.
Heldig eller uheldigvis havde Helge og jeg meldt os til London turen med dommerklubben, og det var desværre på samme tidspunkt, så efter aftale med bestyrelsen kunne jeg så vælge en Superliga kamp.

Valget faldt på: EFB – SønderjyskE, søndag den 28.oktober kl. 14.00. De 2 hold vi holder med når de ikke spiller mod hinanden. Vi har jo også en datter boende i Esbjerg, så valget var let.

Billetter og et solidt tilskud til diverse fornødenheder var på plads, så vi fandt luft i budgettet til en ny bil. Man skal jo komme standsmæssigt til et lokalopgør.
Helge og jeg kørte hjemmefra i god tid i den nye NISSAN Qashqai.
Da der er småt med parkeringspladser ved stadion, valgte vi at parkere ved vores datter og svigersøn, og så gå de ca. 3 km. til Blue Water Arena. Flot stadion for øvrigt.

Kampen var mere spændende end underholdende. Faktisk var det en rodet affære med masser af fejlafleveringer og dårlige beslutninger.
Vi holdt selvfølgelig med Sønderjyske, og som så ofte varer en kamp mere end 90 minutter. Der stod 1-1 ved den ordinære tid, men Eyjolfur Hedinsson scorede i dommerens overtid til 1-2. En stor skuffelse for de Esbjerg fans vi sad iblandt. I øvrigt en god plads hvor der også var andre Sønderjyske tilhængere. Det var egentlig ganske hyggeligt og fint man kan sidde så tæt uden ballade af nogen art.
SønderjyskE har fem gange i denne sæson scoret i det 90. minut – fire gange har det givet bonuspoint. I alt har det skaffet SønderjyskE syv point mere til kontoen – uden dem ville holdet ligge under nedrykningsstregen. Det fortæller lidt om et hold, der aldrig giver op. Desværre har de efterfølgende kampe ikke givet de ønskede resultater.
Så på ”gåben” tilbage til Rørkjærsgade, og vi fik mere god motion.

Vi sluttede af med en god buffet på den kinesiske restaurant ASIA i Esbjerg sammen med vores datter, svigersøn og barnebarn på 2 et halvt.

Så godt vejr, 3 point til Sønderjyske, ny bil, dejlig mad og et dejligt samvær med familien i Esbjerg. Hvad mere kan man forlange på en søndag i oktober.
Til slut endnu en stor tak til Bestyrelsen for denne dejlige overraskelse.

Venligst indsendt af Anni Petersen