Gå til hovedindhold
Landspokalfinalen

Landspokalfinalen 2016

Ved 22-06-2016august 6th, 2021Ingen Kommentarer

I 2016 var jeg så heldig at få to billetter til Pokalfinalen mellem FCK og AGF. Som mangeårig AGF fan var det jo ekstra spændende, fordi AGF for første gang siden pokalsejren i 1996 over Brøndby havde kvalificeret sig til en finale.

Tove og jeg valgte selv at køre til København. Der var ikke rigtig nogen af os, der ”magtede” en togtur sammen med en masse mere eller mindre berusede AGF fans :-).

Vi kørte hjemme fra i god tid, så vi havde tid til at besøge de to fanzoner uden for Parken. Der var virkelig god stemning i begge lejre. I AGF fanzonen var bl.a. Martin Jørgensen på scenen for at opildne de mange tilrejsende AGF fans.

Selve kampen var spillemæssigt nogenlunde jævnbyrdig. Desværre manglede AGF i udpræget grad kvalitet når de kom i nærheden af FCK’s mål. Der var masser af muligheder for indlæg fra fløjene og masser af AFG folk i straffesparkfeltet, men indlæggene var så dårlige, at de stort set ikke førte til målchancer.

Det var derfor fuldt fortjent, at FCK vandt. AGF var reelt aldrig i nærheden af en sejr. Men det var en stor oplevelse for en gammel AFG tilhænger.

Til slut vil Tove og jeg gerne sige mange tak til Sønderjydsk Fodbolddommerklub for oplevelsen.

Med venlig hilsen
Tove Jørs Nielsen & Lars Toldbod

Skriv en kommentar