Gå til hovedindhold
AktueltNyheder

Open Nordic Cup 2022

Ved 13-06-2022juni 22nd, 2022Ingen Kommentarer

Mens det danske kvindelandshold forbereder sig til det kommende EM i England, så er det danske U16 landshold ved at gøre sig klar til det kommende Open Nordic Cup 2022, som foregår i Lillestrøm i Norge.

Her vil lande som Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland deltage og så er der 3 gæste lande inviteret med fra hhv. Færøerne, Holland og Indien.

Til stævnet er der udtaget 11 dommere, hvoraf 4 er fra Norge, 2 fra hhv. Sverige, Finland og Holland. Og ikke nok med det, så er Sønderjydsk Fodbolddommerklub på en måde også repræsenteret, idet vores egen Julie Alsbro Brink Pryds Thomsen også er udtaget som den eneste danske dommer.

Stævnet bliver afviklet i dagene 1. – 7.  juli og Julie skal dømme 3 kampe, samt agere 4. dommer i en kamp. Om det bliver til flere kampe vides ikke, men mon ikke med lidt held og Julies talent, at det bliver til flere.

Vi ønsker i hvert fald Julie rigtig meget held & lykke og vi glæder os til at høre meget mere om stævnet efter sommeren..!!!

Pft.

Sønderjydsk Fodboldommerklub

Skriv en kommentar